免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 回復 發帖
棍 =3=(巴
Riko 發表於 2017-3-22 16:55
棍不武士得下一個輸出帶回性...
太刀唔識玩
除左棍之外我最鍾意既係mh2就開始玩既大劍
問題係大劍唔練先讀3儲根本冇意義玩唔起 ...
Riko 發表於 2017-3-22 16:57
本人打煌黑限定
所以我到宜家都係得斬斧同棍擺得上下台面
Riko 發表於 2017-3-22 16:58
劍鬼削了時間,難度大了,手殘怎麼辦?
棍不武士得下一個輸出帶回性...
oz13msOO 發表於 2017-3-22 17:00
冰牙裝 =3=
冰牙裝 =3=
Wilson 發表於 2017-3-22 17:03
羨慕會玩太刀的J回玩家...=3=
羨慕會玩太刀的J回玩家...=3=
oz13msOO 發表於 2017-3-22 17:04
勇氣太刀上吧 =3=!
勇氣太刀上吧 =3=!
Wilson 發表於 2017-3-22 17:06
有閒有機會試試
反正刷螳螂一定有料多(巴
有閒有機會試試
反正刷螳螂一定有料多(巴
oz13msOO 發表於 2017-3-22 17:08
未解禁前整把滅燼太刀玩著先囉 =3=
開左兩個AC收3DS
其中一個AC同賣家已經講好左交收
但之後另一個AC又見到同一個賣家PM左我 (對方唔知一樣係我)

我現在不想買他的了怎麼辦
開左兩個AC收3DS
但之後另一個AC又見到同一個賣家PM左我 (對方唔知一樣係我)

我現在不想買他的了怎麼辦http://selection.sclub.com.tw/at ... 20484d138cab2e97321 ...
Riko 發表於 2017-3-22 17:44
壓下價=3=
開左兩個AC收3DS

我現在不想買他的了怎麼辦http://selection.sclub.com.tw/at ... 20484d138cab2e97321 ...
Riko 發表於 2017-3-22 17:44
當然照交收睇下佢係咪真係拎得出兩部3ds來賣啊
壓下價=3=
oz13msOO 發表於 2017-3-22 18:06
唔啦無視算 =3=
當然照交收睇下佢係咪真係拎得出兩部3ds來賣啊
Wilson 發表於 2017-3-22 18:46
其中一邊交收左另一邊點都搵到籍口推
算啦 =3=
唔啦無視算 =3=
Riko 發表於 2017-3-22 18:54
有可能你已經是後備車軚=3=(巴