免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 回復 發帖

以前,中學的時候我看馬沙反擊
覺得馬沙思想過激
現在重看我覺得還是馬沙的做法有道理

12869# oz13msOO

政治@正確@維穩
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
中秋節快樂 (巴
Riko 發表於 2019-9-15 07:45
消防: 831 4紅3黃
Sorry我認真左,總之,跟天朝人談食玩動漫算術可以
政治法制人民自由歷史,乜國際標準都唔講啦,算9掃把啦,米令自己不快
oz13msOO 發表於 2019-9-15 15:27
要同支人談政治就要用twitter
或者直接面對面係非支國範圍傾
以前,中學的時候我看馬沙反擊
覺得馬沙思想過激
現在重看我覺得還是馬沙的做法有道理
oz13msOO 發表於 2019-9-15 17:56
Agger
雖然我比較想剩係擲月神4號炸撚咗支國就算 (巴

中蟈人,例子之一,好好看好好學

要同支人談政治就要用twitter
或者直接面對面係非支國範圍傾
Wilson 發表於 2019-9-15 18:40
含淚屌(誤)醒卡拉棍
Agger
雖然我比較想剩係擲月神4號炸撚咗支國就算 (巴
Wilson 發表於 2019-9-15 18:44
這就是成長=3=(感動

真香
不過常註,不抽等歪

事實証明,愛與和平只能感化文明人,對於橫蠻,唯一正確做法就係打柒佢地
所以左膠自己唔係要做沙包唔該死開,示威者比人打既時候自己就影都唔見
INTERESTING
https://youtu.be/p3_iIMf2pwc
PCR新ED
用前作OP來當新作ED再配上舊作新作連動畫面真是犯規
優衣好棒啊優衣 ~

12882# Riko

男人差評(巴
[舰colle] 佐世保市长朝長則男在本日的舰娘太鼓音乐会上身着干贝痛T致辞,第二轮由内閣府特命担当大臣北村诚吾穿时雨痛T致辞
https://bbs.nga.cn/read.php?tid=18550467&_fp=2

各位,如果你份強積金冇SET過北美,有時間真係搞搞佢,如果你個強積金有提供網上服務E.G.恆生/HSBC禁下制炸..
如果有自選, 問就ALL IN S&P 500
W棍可以入D AMAZON
APPLE 我個人唔係太睇好