免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 回復 發帖

緣份到了,就retweet一下

=================

EnesKanter接力撐香港人啦,大家幫佢retweet,俾壓力NBA

https://twitter.com/EnesKanter/status/1181035791092465665?s=19

Josh Hawley屌NBA

https://twitter.com/HawleyMO/status/1181006229193285632?s=19

=================

利申:不懂藍球(巴
Good=3=
Hk government have responsibility to improve the Wilson's lives(hit
oz13msOO 發表於 2019-10-7 16:11
工作係我避開家事嘅避難港
所以我選擇燃燒生命返工hea (巴
咩事..囧

輕傷 ?
Riko 發表於 2019-10-7 16:30
係冇裝備下突然勇武同d手足對抗刀手 , 咪俾佢斬中
左手手肘斬到見肉 , 削左一小忽手骨 , 血管神經d筋都冇事
全身麻醉左清理好傷口縫左針 , 已出院
衰人
拖到天地乖離既尾數 =3=(拖

Riko 發表於 2019-10-7 19:02
渣ga (巴
左手手肘斬到見肉 , 削左一小忽手骨 , 血管神經d筋都冇事
Wilson 發表於 2019-10-7 19:12
哇 ..唔好搵命博啊你 (Qoo36

主動去定意外 ?
Wilson 發表於 2019-10-7 19:12
你係邊度附近食野意外地被捲入事故??
冇gear除左背刺/有人已經出手抓住左刀手只能硬上真係要避避...
當然現實有時有時走唔到無可避免...
渣ga (巴
Wilson 發表於 2019-10-7 19:15
??=3=a咩意思
衰人
拖到天地乖離既尾數 =3=(拖

Riko 發表於 2019-10-7 19:02
屌你當捐左比義士啦
衰人尾數 =3=

[local]1[/local]
你係邊度附近食野意外地被捲入事故??
冇gear除左背刺/有人已經出手抓住左刀手只能硬上真係要避避...
當然現實有時有時走唔到無可避免...
oz13msOO 發表於 2019-10-7 19:19
本帖隱藏的內容需要回復才可以瀏覽
??=3=a咩意思
Riko 發表於 2019-10-7 19:19
咁耐先記得過數 =3=
衰人尾數 =3=

[local]1[/local]
Riko 發表於 2019-10-7 19:25
?
工作係我避開家事嘅避難港
所以我選擇燃燒生命返工hea (巴
Wilson 發表於 2019-10-7 19:06
...
唔係, 我第一句係9UP唔係重點, 發夢同野餐既野有D野唔洗講太清楚

oz13msOO 發表於 2019-10-7 19:41
我今日都完全休息唔到
真係返工好過