免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 回復 發帖
用返KIWI6算
搞掂
youtube方便 =3=
YOUTUBE我UP歌都係用不可見+私人+影片名亂改咁搞
目前冇俾人下架過 =3=就算係YOUTUBE必刪既水樹歌
youtube方便 =3=
Riko 發表於 2019-12-20 19:43
被針對方便到聽唔到
一定係我同W有特別既UPLOAD技巧
久違的合照

附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
被針對方便到聽唔到
一定係我同W有特別既UPLOAD技巧
oz13msOO 發表於 2019-12-20 20:21
應該真係

歌轉影片檔 ,用無關既圖同標題,設定私人影片不公開 =3=冇出過問題
久違的合照

oz13msOO 發表於 2019-12-20 21:28
感動
應該真係

歌轉影片檔 ,用無關既圖同標題,設定私人影片不公開 =3=冇出過問題
Riko 發表於 2019-12-20 21:47
滑奸奶
youtube我都係做睇果個算了 =3= (巴
滑奸奶
youtube我都係做睇果個算了 =3= (巴
Wilson 發表於 2019-12-21 00:07
說好的YoutuberW醬的出道呢 ?=3=(巴
YOUTUBE真的是想迫人買會員
本來80%出率的廣告現在都99%了吧 ..今天就沒點過片沒出廣告的
播放途中依舊不停插其他廣告斷你視頻 = =
說好的YoutuberW醬的出道呢 ?=3=(巴
Riko 發表於 2019-12-21 08:41
出道前炎上光速引退 (巴
https://youtu.be/oY_odJWPR84
PCR15章完食
讀檔結局真的胃痛 ..對這類Restar系的哀傷感真的又愛又恨

在死亡前一刻愛梅斯把佑樹的精神拉走了回避死亡
在無計可施的情況下晶出現給了佑樹兩個選擇

抱著危險解除安全裝置,拿回本來公主騎士的力量回去跟大家決戰霸瞳
或者失去跟大家的牽絆讀檔Restar
選擇Restar就會回到第1話跟可可蘿相遇時的場景
然而什麼都想不起來,只有眼淚流個不停
出道前炎上光速引退 (巴
Wilson 發表於 2019-12-21 18:37
最少都出條片睇下反應先啦好冇 =3=(巴