免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 回復 發帖
13830# Riko

我要求不高
黑白我可以
13830# Riko

我要求不高
黑白我可以
oz13msOO 發表於 2019-12-30 21:06
粉,橙 ,白 =3=~
13832# Riko

結論:白毛特攻(巴

係米我唔識中文,佢up緊乜春???
黑社會咁你米報警羅
係喎黑社會報警係冇用

全文按立場新聞link
https://www.thestandnews.com/pol ... %E9%81%95%E6%B3%95/

商務及經濟局局長邱騰華接連批評「黃色經濟圈」理念之後,由中聯辦控制多份親中報章今日發出三篇社評,狠批「黃色經濟圈」無異於黑社會收「保護費」,本質上是黑社會行徑。其中《文匯報》社評更指,從法律意義上,參與「黃色經濟圈」的所謂「黃店」主人亦很大機會涉嫌違法。

《文匯報》今日發表社評題為「黑衣魔就是黑社會 堅決割席拒『攬炒』」社評,指所謂「黃色經濟圈」,本質上是打着所謂追求社會正義的旗號,行「順我者昌、逆我者亡」的黑社會行徑,「甚至比黑社會更明目張膽和囂張。」

社評批評,「黃色經濟圈」要求店內要專門設「連儂牆」,店內要不停播放「港獨」歌曲,「給暴徒提供免費的『飯券』以及免費的交通卡,甚至要將收入的5%至10%捐獻給特定組織」,然後門上方可貼上「黃豬」貼紙,暴徒們還會進行逐一「認證」,然後「接受黃色經濟圈社團保護」。
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

W棍轉左MPF未??
由我果時講到依加道指已經升左5000點
W棍轉左MPF未??
由我果時講到依加道指已經升左5000點
oz13msOO 發表於 2019-12-30 23:26
未 , 真係冇咗件事
Fes ! Fes ! Fes !
未 , 真係冇咗件事11429
Wilson 發表於 2019-12-30 23:32
不過其實恆指都升番唔少
依加先轉其實都冇虧(巴
多謝雙倍 !!!!!!!!!!!!
加蓮 !!!!!!!!!!!!!!
多謝雙倍 !!!!!!!!!!!!
加蓮 !!!!!!!!!!!!!!
Wilson 發表於 2019-12-30 23:46
說人話PLS =3=o
說人話PLS =3=o
oz13msOO 發表於 2019-12-30 23:54
興奮到說不出人話了 (巴
不過其實恆指都升番唔少
依加先轉其實都冇虧(巴
oz13msOO 發表於 2019-12-30 23:46
不過我本身唔係擺好多落恆指基金
所以只係帳面值有少少增加咁
係米我唔識中文,佢up緊乜春???
黑社會咁你米報警羅
係喎黑社會報警係冇用11427
全文按立場新聞link
https://www.thestandnews.com/pol ... 3%E7%99%BC%E4%B8%89 ...
oz13msOO 發表於 2019-12-30 23:08
唔係你唔識中文 , 係你唔識藍式思考
桜の頃很棒 =3=
Riko 發表於 2019-12-30 07:12
入 (ry
唔係你唔識中文 , 係你唔識藍式思考
Wilson 發表於 2019-12-31 00:23
唔識,黃店交保護費比黑社會唔係收入少左咩??
定係交150會比番300佢???