免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 回復 發帖
衰人生日快樂(便乘
Kenz 發表於 2021-9-23 22:17
!?

你怎麼突然跑出來了
既然提到委員長 , 咁我又要收同委員長一樣嘅禮物13173
https://twitter.com/MitoTsukino/status/1440868968512700421?s=20
Wilson 發表於 2021-9-23 22:40
=3=那你總該先cos一下吧 (拖
首先要有好卡 , 試玩版俾你d卡好廢
邦邦我唔知有d咩技能 , 不過我估應該有回血技
再慢慢練習
我cgss都係咁 , 就算有少少音遊底 , 一開始都渣到懷疑人生 ...
Wilson 發表於 2021-9-23 22:46
嗯 ..卡會影響難度嗎,不是單純分數差別 ?
Btw好難得委員長有比較正常嘅tweet
Wilson 發表於 2021-9-23 22:42
她平常就沒正常過
by W
哇 ..人幹事 ?
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
祝你...生日...快樂
oz13msOO 發表於 2021-9-23 23:27
嗯 ..卡會影響難度嗎,不是單純分數差別 ?
Riko 發表於 2021-9-24 08:35
同mh一樣,有輸出用技能有保命用技能
用多d保命技能慢慢練技術,就可以轉輪出技能咁
你哋都唔係第一次打集會所迅龍就solo成功啦 =3=
呢幾日運氣唔錯,打到四把軍神琴返嚟
同mh一樣,有輸出用技能有保命用技能
用多d保命技能慢慢練技術,就可以轉輪出技能咁
你哋都唔係第一次打集會所迅龍就solo成功啦 =3=
Wilson 發表於 2021-9-24 13:53
I see ..=3=
呢幾日運氣唔錯,打到四把軍神琴返嚟
Wilson 發表於 2021-9-24 15:28