免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 回復 發帖
小Q準備好古戰場未 =D
Wilson 發表於 2021-1-15 10:04
我那武器盤完全沒傷害啊 ..=3=連方陣1.0都冇
我那武器盤完全沒傷害啊 ..=3=連方陣1.0都冇
Riko 發表於 2021-1-15 12:30
趁仲有5個鐘,擼把巴短返黎完成武器盤 (巴

而且傷害呢d野只要剋到屬 (ry
趁仲有5個鐘,擼把巴短返黎完成武器盤 (巴

而且傷害呢d野只要剋到屬 (ry
Wilson 發表於 2021-1-15 12:47
巴短 ...去哪搞 =3=而且我連召喚石都得粒+50%光屬既
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
巴短 ...去哪搞 =3=而且我連召喚石都得粒+50%光屬既
Riko 發表於 2021-1-15 13:08
要過SS どうして空は蒼いのか,處理一下聖德芬的中二病
過左之後櫻井孝宏會有個挑戰俾你,打一隻超厚血肉盾,不過除左厚血之外唔難打
打完後就有個道具,可以換任何一把未紫化嘅巴武
要過SS どうして空は蒼いのか,處理一下聖德芬的中二病
過左之後櫻井孝宏會有個挑戰俾你,打一隻超厚血肉盾,不過除左厚血之外唔難打
打完後就有個道具,可以換任何一把未紫化嘅巴武 ...
Wilson 發表於 2021-1-15 13:28
要推主線呢 =3=
要推主線呢 =3=
Riko 發表於 2021-1-15 13:52
我就推左啦,你呢 =D ?
我就推左啦,你呢 =D ?
Wilson 發表於 2021-1-15 14:24
主線明明想慢慢睇的 =3=o
主線明明想慢慢睇的 =3=o
Riko 發表於 2021-1-15 15:35
咁嘅話去蹲巴哈場蹲原料吧 =3= (巴
=3=o衰人你有冇入騎空團
=3=o衰人你有冇入騎空團
Riko 發表於 2021-1-15 15:55
為左九宮格所以自己開左一個 (巴
為左九宮格所以自己開左一個 (巴
Wilson 發表於 2021-1-15 15:57
我隨便搜搜加左個 =3=有寄生要素嗎
http://tieba.baidu.com/p/7193279554?share=9105&fr=share&see_lz=0&sfc=copy&client_type=2&client_version=10.0.8.2&st=1610701426&unique=AAF3704EBEAC185046B8854E0EE481F1

Riko 發表於 2021-1-15 17:04
一部份同意吧
刻意減覺醒速度
設計大地砍加BUFF才能補回覺醒速度
就是讓你想早開刃就得找機會轉斧砍...
不過實際操作下來只有怪倒地才會轉斧打巴掌
不管有沒有覺醒都一樣
畢竟只有個別怪動得比較慢方便你日常做體操
不是大佬的話轉來轉去打又容易亂節奏
又或者這是只是不想砍零解輸出
但同時又不想讓你無腦零解的限制手段
理由是不能快速開/不能一直維持狀態
我個人更傾向後者
嗯 ..斧模式巴掌輸出也沒多高吧

我是全程劍斬斬斬 =3=