免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 回復 發帖
2518# Wilson

MIX END
oz13msOO 發表於 2021-1-24 22:21
食過 , 誠意推薦
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
下次試下 =3=
Riko 發表於 2021-1-24 22:24
再整多隻太陽蛋 , 哇
原來我連主線故事都衝到最新進度 , 差幾話就玩完...
原來我連主線故事都衝到最新進度 , 差幾話就玩完...12504
Wilson 發表於 2021-1-25 01:17
=3=?!
在吃營多 (巴
在吃營多 (巴
Riko 發表於 2021-1-25 11:16
炒 =P
=3=?!
Riko 發表於 2021-1-25 03:43
曉之空同星之旅人篇故事有趣過帝國篇,唔知唔覺就想睇埋落去
而且曉之空篇後期比較少平A就過到嘅戰鬥,玩落冇咁易悶
新番捏他點進去全是獵奇圖

炒 =P
Wilson 發表於 2021-1-25 12:31
炒 =3=
曉之空同星之旅人篇故事有趣過帝國篇,唔知唔覺就想睇埋落去
而且曉之空篇後期比較少平A就過到嘅戰鬥,玩落冇咁易悶
Wilson 發表於 2021-1-25 12:33
=3=你已經是個大佬了
新番捏他點進去全是獵奇圖

Riko 發表於 2021-1-25 15:28
獵奇新番??
連鎖快餐店麥當勞在 FB 公布,由於美國船期較混亂,從美國入口的脆薯餅可能供應緊張,所以早餐可以選擇將薯餅轉為粟米杯。

有網民留言,指「就係為左塊薯餅先去麥記」、「麥記食早餐唔食薯餅我寧願唔食!」,麥當奴就回覆留言指,由於脆薯餅有機會供應緊張,「所以我哋提供多一個選擇比顧客。」

而在較早前亦有市民發現,在麥當勞應用程式購買雪榚新地,會標明「來自美國的花生近日船期緊張,餐廳有機會缺貨」,麥當勞指來自美國的花生因船期緊張暫時缺貨,已通知顧客。
=3=你已經是個大佬了
Riko 發表於 2021-1-25 15:31
大佬都是平A過的
某W可是用了續關去打的渣渣 =3=o
獵奇新番??
oz13msOO 發表於 2021-1-25 16:19
寒蟬 =D
連鎖快餐店麥當勞在 FB 公布,由於美國船期較混亂,從美國入口的脆薯餅可能供應緊張,所以早餐可以選擇將薯餅轉為粟米杯。

有網民留言, ...
oz13msOO 發表於 2021-1-25 16:28
用外國著餅即係勾結外國勢力,拉得