免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 回復 發帖
護石似乎有bug =3=
護石似乎有bug =3=
Riko 發表於 2021-4-11 07:46
?
被飛雷龍打出屎

Serebii Update: The Pokémon Company International has released the code for the special Dream Ball distribution:
DREAMB1GPC3.

Redeemable until April 12th.

劍盾派夢球
被飛雷龍打出屎
oz13msOO 發表於 2021-4-11 13:15
唔識避佢d招 Dr2
有冇人tv mode 打會掉幀??orz
定係我錯覺??
有冇人tv mode 打會掉幀??orz
定係我錯覺??
oz13msOO 發表於 2021-4-11 17:59
掉幀係指中咗Crisom King咁隻怪停咗幾秒突然去咗第2度 ?
掉幀係指中咗Crisom King咁隻怪停咗幾秒突然去咗第2度 ?
Wilson 發表於 2021-4-11 18:51
又或者
時間變慢(天
又或者
時間變慢(天
oz13msOO 發表於 2021-4-11 19:09
我諗應該係你中了替身攻擊吧 (天

掌機都有 , 連線果陣

玩緊迅龍盾斧 , 冇弱特石
會心80好定會心50+弱特50好定會心70+弱特30好 ?
某W打頭麻麻地 , 蟲技跳解打頭OK但大/超解好似唔食會心 ?
玩緊迅龍盾斧 , 冇弱特石
會心80好定會心50+弱特50好定會心70+弱特30好 ?
某W打頭麻麻地 , 蟲技跳解打頭OK但大/超解好似唔食會心 ?
Wilson 發表於 2021-4-11 20:34
有7+3點解要5+5??
除非5+5可以出多個攻擊技/有多餘孔位出耐衝/陽動/不屈
咁就這造兩套玩(巴
出會心為超會吧
平A輸出點都會有
除非你打炮多過出鋸
今晚可以join(巴
幫貓(毆
今晚可以join(巴
幫貓(毆
oz13msOO 發表於 2021-4-11 22:03
依家先睇到 , 但我未必得
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
有7+3點解要5+5??
除非5+5可以出多個攻擊技/有多餘孔位出耐衝/陽動/不屈
咁就這造兩套玩(巴
出會心為超會吧
平A輸出點都會有
除非你打炮多過出鋸 ...
oz13msOO 發表於 2021-4-11 21:57
係 , 依家真係空解多 , 幾乎一埋到身就空解咁濟
電鋸有裝但好少用 , 我不論紅劍定電鋸都好少用所以揀電鋸
玩空解多理論上應該玩鈍器 , 但冇霸龍武冇乜好鈍器斧好用所以唔想玩 (巴
係 , 依家真係空解多 , 幾乎一埋到身就空解咁濟
電鋸有裝但好少用 , 我不論紅劍定電鋸都好少用所以揀電鋸
玩空解多理論上應該玩鈍器 , 但冇霸龍武冇乜好鈍器斧好用所以唔想玩 (巴 ...
Wilson 發表於 2021-4-11 23:29
唔太清楚打炮流打法(天