免費論壇 繁體 | 簡體
Sclub交友聊天~加入聊天室當版主
返回列表 回復 發帖
對這角色的印象是病嬌

都是木鈴亭的圖的錯 =3=
Riko 發表於 2020-7-21 06:14
玩game就唔會有呢d錯覺 =3=
冬優子係苦勞人媽媽 =3=o
免費十連
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件

????? (?????
附件: 您所在的用戶組無法下載或查看附件
咦?
我手機睇係eli,電腦睇都仲係甜花
Wilson 發表於 2020-7-21 14:00
剛剛變了 =3=
8連都唔中冬優子啊啊啊啊啊啊啊
該趁現在開號嗎 ..=3=
Riko 發表於 2020-7-21 15:24
Si !
首刷該刷什麼 ?
首刷該刷什麼 ?
Riko 發表於 2020-7-21 17:04
刷你喜歡的角色就行
普通池沒甚麼超強的卡 =3= (巴
首先要知道卡有分兩種 , P卡(Produce卡)同S卡(Support卡)
成隻game的基本就係玩Produce育成偶像 , 育成後玩fes
每次Produce偶像都是1個P卡加5張S卡 , P卡係育成用角色 , 即係呢次育成嘅主角
所以刷首抽就係揀你想要嘅角色 , 再抽出佢嘅PSSR
咁因為首抽係無限重抽抽到滿意為止 , 所以目標可以定喺
A. 你的角色係個池有多個一張PSSR (例如凛世 戀鐘 甜花) - 就1目標角色PSSR + 2任何SSR(不論係PSSR定SSR) 或者
B. 你的角色係個池只有一張PSSR (例如冬優子 朝日 樋口) - 就1目標角色PSSR + 1任何SSR(不論係PSSR定SSR)
B要抽到3SSR實在太難 , 某W主抽朝日抽到心死所以2SSR就收毛 =3=o

如果真係冇推嘅角色 , 就抽noctchill
因為係新團新卡所以技能好少少
啊免費10連去到26號
可以抽晒之後先搞首抽
啊免費10連去到26號
可以抽晒之後先搞首抽
Wilson 發表於 2020-7-21 17:52

怎麼說
gbf活動今天7點結束

活動過一輪有送露莉婭的泳裝皮
要打快打了

怎麼說
Riko 發表於 2020-7-21 18:13
因為首抽抽唔好佢係有個制俾你撳 , 撳左就可以重抽唔使del game
所以可以之後先慢慢搞 , 反正點都唔會蝕
gbf活動今天7點結束

活動過一輪有送露莉婭的泳裝皮
要打快打了
Riko 發表於 2020-7-21 18:14
開緊工不了
某W對呢個冇興趣 =3=
8連都唔中冬優子啊啊啊啊啊啊啊
Wilson 發表於 2020-7-21 16:22
看錯成... 中東優子
...
看錯成... 中東優子